gebakken vis
Ingrediënten:
1000 gr Bangus (milkfish, ikan bandeng of ander zalm)
4 eetl kokosnoot azijn (anders rijstazijn)
2 serrano pepers
1/2 theel zout
1/2 thee zwarte peper
3 teentjes knoflook
75 nl olie (arachide)
Bereiding:
Snijd de pepers en de knoflook fijn en meng dit met de azijn, het zout en de peper. Snijd de vis overlangs in en marineer de vis met het zojuist gemaakte mengsel voor 24 uur. Laat de vis daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en bak daarin de vis in 5-6 minuten goudbruin. Serveer met witte rijst
1000 gr Bangus (milkfish, ikan bandeng of ander zalm)
4 eetl kokosnoot azijn (anders rijstazijn)
2 serrano pepers
1/2 theel zout
1/2 thee zwarte peper
3 teentjes knoflook
75 nl olie (arachide)
Bereiding:
Snijd de pepers en de knoflook fijn en meng dit met de azijn, het zout en de peper. Snijd de vis overlangs in en marineer de vis met het zojuist gemaakte mengsel voor 24 uur. Laat de vis daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en bak daarin de vis in 5-6 minuten goudbruin. Serveer met witte rijst