zoeken
Recente reacties

3 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ayam Kecap
- Kerrie Jawa 2
- Duo Jiao Ji Dan - 剁椒鸡蛋 - roerei met chili knoflook saus
- Bami Goreng Sama Udang - eenvoudige gebakken mie met garnalen
- Kare Udang Kering - gebakken kerrie garnalen
- Onde-onde
- Nasi liwet - rijst is kokosmelk gekookt
- Ayam Rebus
- Gulai Lemak Telur Itik- stoofpotje van eendeneieren
- Rawon Daging
Daing Na Bangus - gebakken vis


Daing Na Bangus
gebakken vis
gebakken vis
Ingrediënten:
1000 gr Bangus (milkfish, ikan bandeng of ander zalm)
4 eetl kokosnoot azijn (anders rijstazijn)
2 serrano pepers
1/2 theel zout
1/2 thee zwarte peper
3 teentjes knoflook
75 nl olie (arachide)
Bereiding:
Snijd de pepers en de knoflook fijn en meng dit met de azijn, het zout en de peper. Snijd de vis overlangs in en marineer de vis met het zojuist gemaakte mengsel voor 24 uur. Laat de vis daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en bak daarin de vis in 5-6 minuten goudbruin. Serveer met witte rijst
1000 gr Bangus (milkfish, ikan bandeng of ander zalm)
4 eetl kokosnoot azijn (anders rijstazijn)
2 serrano pepers
1/2 theel zout
1/2 thee zwarte peper
3 teentjes knoflook
75 nl olie (arachide)
Bereiding:
Snijd de pepers en de knoflook fijn en meng dit met de azijn, het zout en de peper. Snijd de vis overlangs in en marineer de vis met het zojuist gemaakte mengsel voor 24 uur. Laat de vis daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en bak daarin de vis in 5-6 minuten goudbruin. Serveer met witte rijst
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.