Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Daing Na Bangus - gebakken vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daing Na Bangus
gebakken vis
Ingrediënten:
1000 gr Bangus (milkfish, ikan bandeng of ander zalm)
4 eetl kokosnoot azijn (anders rijstazijn)
2 serrano pepers
1/2 theel zout
1/2 thee zwarte peper
3 teentjes knoflook
75 nl olie (arachide)

Bereiding:
Snijd de pepers en de knoflook fijn en meng dit met de azijn, het zout en de peper. Snijd de vis overlangs in en marineer de vis met het zojuist gemaakte mengsel voor 24 uur. Laat de vis daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en bak daarin de vis in 5-6 minuten goudbruin. Serveer met witte rijst
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454905