logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Guinataan Hipon
gestoofde garnalen in een kokosmelksaus

Ingrediënten:
750 gr tijgergarnalen
500 ml dikke kokosmelk (kental, van 2 kokosnoten)
6 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 theel peper
1 theel zout

Bereiding:
Maak de garnalen schoon. Hak de knoflook en de jahe fijn. Verhit in een pan de kokosmelk samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur voor 15 minuten verder stoven totdat de garnalen gaar zijn geworden. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 51 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180686