Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daing Na Bangus - gebakken vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daing Na Bangus
gebakken vis
Ingrediënten:
1000 gr Bangus (milkfish, ikan bandeng of ander zalm)
4 eetl kokosnoot azijn (anders rijstazijn)
2 serrano pepers
1/2 theel zout
1/2 thee zwarte peper
3 teentjes knoflook
75 nl olie (arachide)

Bereiding:
Snijd de pepers en de knoflook fijn en meng dit met de azijn, het zout en de peper. Snijd de vis overlangs in en marineer de vis met het zojuist gemaakte mengsel voor 24 uur. Laat de vis daarna uitlekken.
Verhit in een pan de olie en bak daarin de vis in 5-6 minuten goudbruin. Serveer met witte rijst
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 241 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251596