Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Igado - gebakken varkensvlees en lever in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Igado
gebakken varkensvlees en lever in saus

Ingrediënten:
1 rode paprika
450 gr varkensvlees
450 gr lever
1 ui
5 teentjes knoflook
130 ml azijn
4 eetl soja saus
250 ml water
1/2 theel peper
2 salam/laurier blad
75 gr erwten
1 theel zout
1 eetl olie

Bereiding:
Snijd de paprika, het varkensvlees en de lever in dunne reepjes. Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn.
Meng in een kom het varkensvlees samen met de azijn, de soja saus, de ui, de knoflook, de salam en de peper en laat dit 20 minuten marineren. Schep het vlees uit de kom en laat het uitlekken. Bewaar de marinade.
Verhit in een pan de olie en bak de paprika voor 30 seconden en zet apart.
Voeg dan het varkensvlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan de ui en de knoflook toevoegen en bak voor 2 minuten. Dan de marinade toevoegen en breng aan de kook en laat het voor 4 minuten zachtjes koken. Dan het water toevoegen en breng aan de kook en dan op laag vuur 20 minutn koken totdat het vlees vrijwel gaar is en de saus indikt.
Dan de lever toevoegen en roer voor5 minuten totdat de lever gaar is geworden en de saus is ingedikt. Dan de erwten toevoegen en kook het voor 3 minuten. Dan de paprika en het zout toevoegen en nog 1 minuut koken. Serveer.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449500