1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Inihaw Na Liempo
gegrild varkensbuik (pork belly) met dipsaus

Ingrediënten:
2 citroenen, sap
4 eetl vissaus
1 bol knoflook
2 rode rawits
2 eetl plamsuiker
1 theel zout
1/2 theel peper
1000 gr pork belly 
2 eetl oestersaus
1 eetl olie
 
ingrediënten dipsaus:
250 ml witte azijn
4 teentjes knoflook
1 sjalot
3 rode rawits
1/4 theel zout
1/8 theel peper
 
Bereiding:
Hak de knoflook en de rawits fijn. Meng het citroensap met de vissaus, de knoflook, de rawits, de palmsuiker, het zout en de peper en roer totdat de palmsuiker en het zout zijn opgelost. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 12 uur. Schep het vlees uit de marinade en giet 250 ml van de marinade in een pan en breng aan de kook voor 4 minuten. Meng de oestersaus en de olie door de marinade.
Rooster het vlees voor 3 minuten aan elke kant. Bedruip daarna het vlees regelmatig met de saus en rooster het vervolgens in 10 minuten gaar en bruin. Snijd het vlees daarna in stukken en serveer daarbij de dipsaus.
 
Bereiding dipsaus:
Hak de knoflook, de sjalot en de rawits fijn en meng dit met de azijn, de peper en het zout.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087932