banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 5 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Picadillo
stoofpotje van gehakt en aardappel

ingrediënten:
350 gr rundergehakt
6 teentjes knoflook
7 sjalotjes
4 kleine tomaten
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
2 aardappelen
1000 ml water
2 eetl olie

garnering:
koriander blad, gehakt

bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes en de tomaten fijn en de aardappelen in blokjes. Verhit in een pan de lie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze zacht.
Dan het gehakt, de vissaus en de peper toevoegen en bak deze rul voor 5 minuten. Voeg dan de aardappelen en het water toe en breng aan de kook. kook het geheel zachtjes voor 25 minuten todat het gaar is geworden. Garneer het met de koriander blaadjes en serveer. Lekker met witte rijst.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36229931