1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Binagoongang Baboy
varkensvlees met bagoong
ingrediënten:
2 eetl olie
6 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 kleine tomaat
750 gr varkensvlees
1/2 theel suiker
175 ml water
4 eetl bagoong alamang (vervang door nam pla / vissaus)
7 groene rawits, gekneusd

bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de tomaat en de sjalotten grof. Snijd het vlees in blokjes. Verhit in een koekepn de olie en fruit hierin de knoflook en voeg de sjalotten toe en bak dit totdat de sjalotten glazig zijn geworden. Vervolgens de tomaat toevoegen en dit zachtjes verder bakken totdat de tomaat zacht is geworden. Vervolgens het vlee en de suiker toevoegen en bak dit rondom bruin in 10 minuten. Dan het water toevoegen en het geheel 30 minuten afgesloten verder laten stoven. Als laatste de bagoong en de rawits toevoegen en het geheel nog 15 minuten zachtjes laten sudderen en regelmatig roeren zodat de saus niet aanbrand en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421513