1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Nick 20 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
1 Comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Menudo
stoofschotel van varken, lever en aardappel
Ingrediënten:
250 gr varkensvlees
250 ml water
2 eetl olie
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
2 tomaten
175 ml tomatenpuree
150 gr varkenslever
1 laurier blaadje
2 aardappelen
2 theel vissaus (patis of nam pla)
1/2 theel zwarte peper
1 rode paprika
75 gr kikkererwten

Bereiding:
Snijd het vlees en de lever in blokjes. Snijd de knoflook fijn en de paprika en de aardappelen in blokjes. Snijd de tomaten in kleine partjes. Verhit in een pan het water en kook hierin het vlees voor 10 minuten. Zeef daarna de bouillon en houd 125 ml apart. Verhit in een pan de olie en fruit hierin de knoflook goudbruin. Voeg dan de sjallotten toe en bak deze glazig. Voeg vervolgens de tomaten en de tomatenpuree toe en bak dit totdat de tomaten zacht zijn geworden. Dan de lever, de laurier en het vlees toevoegen en dit 5 minuten doorbakken. Vervolgens de bouillon en de aardappelen toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes laten sudderen. Roer vervolgens de peper en de vissaus erdoor gevolgd door de kikkererwten en de paprika en dit alles nog 10 minuten laten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    hills · 2 years ago
    Wij hebben deze menudo gemaakt met 250gr lever , geen varkensvlees , geen kikkererten en 6 aardappelen ipv 2 geen sjalotten maar ui

    perfect goed recept een 9 volgens mijn aziatische vrouw beter dan haar menudo en dat zegt wat !!!

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35957537