banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Caldereta - gevulde rundvlees stoofschotel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Caldereta
gevulde rundvlees stoofschotel

Ingrediënten:
1000 gr rundvlees
500 gr varkens lever
2 chorizo worstjes
4 eetl olijf olie
1500 ml water
4 sjalotten
11 teentjes knoflook
340 ml tomaten op sap
5 eetl azijn
250 gr gerapste kaas
2 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
1 theel peper
2 aardappelen
2 wortelen
1 rode lomboks
200 gr erwten
100 gr olijven

Bereiding:
Snijd het vlees in stukken, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes, de aardappelen in blokjes, de wortelen in plakjes, de worstjes in schuin afgesneden plakjes, de lombok in dunne reepjes en de olijven in plakjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak het vlees ronduim bruin en schep deze uit de pan. Verhit een stoofpan en voeg het vlees, de sjalotten en het water toe en laat het zachtjes sudderen. Rooster de lever voor 10 minuten en hak deze daarna fijn.


Verhit de olie in een koekepan en bak de chorizo aan beide zijden voor 4 minuten en schep deze uit de pan. Voeg de knoflook en bak dit voor 1 minuut. Voeg dan de lever, de tomaten, de azijn, de kaas, het zout, de palmsuiker en de peper toe en laat dit 5 minuten zachtjes sudderen. Voeg het mengsel toe aan het vlees en laat dit 30 minuten sudderen.


Dan de aardappelen en de wortels toevoegen en het geheel laten sudderen totdat alles gaar is en de saus is ingedikt. Meng dan de chorizo, de lombok, de erwten en de olijven erdoor en laats deze warm worden. Serveer het met rijst.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37202810