Laatst gelezen
- Pomodori Arrosti
- Albondigas - gehaktballetjes
- Yogurtlu Patlican Salatasi - aubergine salade met yoghurt
- Tiri Gaganaki - gebakken kaas
- Cosciotto di agnello alle erbe - Lamsbout met kruiden
- Trota alla Valdostana - forel
- Kotopoulo me avgolemono - Kip met citroen
- Fusilli alla Carbonara
- Adobo - Knoflookmarinade
- Keskek - Kip met bulghur
Piperjes Jemistes - gevulde paprika's
Piperjes Jemistes
gevulde paprika's
ingrediënten:
2 uien
400 gr rundergehakt
zout en peper
2 eetlepels fijngehakte muntblaadjes
6 eetlepels gekookte rijst
4 grote paprika's of anders 8 kleine
6 dl tomatensap
wat bouillon en
4 eetlepels olie
bereiding:
snipper de uien fijn en meng het met het rundergehakt. Voeg zout, peper en de fijngehakte muntblaadjes toe en meng dit met de gekookte rijst.
Snijd de deksels van de paprika's af en ontdoe de paprika's van de zaadlijsten. Eerst de paprika's goed wassen, uitlekken en dan vullen met het vleesmengsel. De gevulde paprika's in een stoompan zetten.
Olie en de tomatensap bij de paprika's in de pan toevoegen en aanvullen met bouillon en alles op een laag vuur in de oven of op het fornuis gaar laten worden.
gevulde paprika's
ingrediënten:
2 uien
400 gr rundergehakt
zout en peper
2 eetlepels fijngehakte muntblaadjes
6 eetlepels gekookte rijst
4 grote paprika's of anders 8 kleine
6 dl tomatensap
wat bouillon en
4 eetlepels olie
bereiding:
snipper de uien fijn en meng het met het rundergehakt. Voeg zout, peper en de fijngehakte muntblaadjes toe en meng dit met de gekookte rijst.
Snijd de deksels van de paprika's af en ontdoe de paprika's van de zaadlijsten. Eerst de paprika's goed wassen, uitlekken en dan vullen met het vleesmengsel. De gevulde paprika's in een stoompan zetten.
Olie en de tomatensap bij de paprika's in de pan toevoegen en aanvullen met bouillon en alles op een laag vuur in de oven of op het fornuis gaar laten worden.