1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Piperjes Jemistes
gevulde paprika's 

ingrediënten:
2 uien
400 gr rundergehakt
zout en peper
2 eetlepels fijngehakte muntblaadjes
6 eetlepels gekookte rijst
4 grote paprika's of anders 8 kleine
6 dl tomatensap
wat bouillon en 
4 eetlepels olie

bereiding:
snipper de uien fijn en meng het met het rundergehakt. Voeg zout, peper en de fijngehakte muntblaadjes toe en meng dit met de gekookte rijst.
Snijd de deksels van de paprika's af en ontdoe de paprika's van de zaadlijsten. Eerst de paprika's goed wassen, uitlekken en dan vullen met het vleesmengsel. De gevulde paprika's in een stoompan zetten.
Olie en de tomatensap bij de paprika's in de pan toevoegen en aanvullen met bouillon en alles op een laag vuur in de oven of op het fornuis gaar laten worden.

wie is online

We have 122 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2303809