1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Húmus Mé Tachíni  
Kikkererwten salade van Cyprus

ingrediënten:
500 gr kikkererwten 
3 teentjes knoflook 
125 gr tahini
zout en peper naar smaak
2 citroenen, sap
1 eetl peterselie, gehakt
125 ml olijfolie
½ theel bakpoeder

bereiding:
Kook de kikkererwten met het bakpoeder in water voor 2 uur en laat deze uitlekken. Meng de tahini met 2 eetl water tot een homogene massa. Snijd de knoflook zeer fijn en meng dit samen met de peterselie, het zout en de peper. Meng dit mengsel door de tahini en voeg de kikkererwten toe en laat dit tenminste 2 uur staan voor het serveren.

wie is online

We have 104 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2303792