Laatst gelezen
- Pomodori Arrosti
- Albondigas - gehaktballetjes
- Yogurtlu Patlican Salatasi - aubergine salade met yoghurt
- Tiri Gaganaki - gebakken kaas
- Cosciotto di agnello alle erbe - Lamsbout met kruiden
- Trota alla Valdostana - forel
- Kotopoulo me avgolemono - Kip met citroen
- Fusilli alla Carbonara
- Adobo - Knoflookmarinade
- Keskek - Kip met bulghur
Bamies Kries - Okrasalade
Bamies Kries
Okrasalade
Ingrediënten:
800 gr okra
3 rode uien
6 grote tomaten
8 eetl citroensap
zout naar smaak
1/2 theel peper
6 eetl olie
bereiding:
Verwijder de stelen van de okra. Snijd de uien fijn en ontvel de tomaten en hak deze fijn. Verhit in een pan de olie en bak hierinde okra voor 5 minuten en schep deze eruit. Voeg dan de uien toe en bak deze voor 3 minuten. Vervolgens de tomaten toevoegen. Dan het citroensap, de peper en het zout toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt. Voeg de okra toe en dit nog 5 minuten zachtjes laten sudderen. Af laten koelen en serveren.
Okrasalade
Ingrediënten:
800 gr okra
3 rode uien
6 grote tomaten
8 eetl citroensap
zout naar smaak
1/2 theel peper
6 eetl olie
bereiding:
Verwijder de stelen van de okra. Snijd de uien fijn en ontvel de tomaten en hak deze fijn. Verhit in een pan de olie en bak hierinde okra voor 5 minuten en schep deze eruit. Voeg dan de uien toe en bak deze voor 3 minuten. Vervolgens de tomaten toevoegen. Dan het citroensap, de peper en het zout toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt. Voeg de okra toe en dit nog 5 minuten zachtjes laten sudderen. Af laten koelen en serveren.