Laatst gelezen
- Cacik- yoghurt met komkommer en knoflook
- Sirena na skara - geroosterde kaas
- Kakavia - vissoep
- Fasulye piyazi - Witte bonen salade
- Pilaki - gedroogde wittebonen in saus
- Lachano Aspro - Witte kool salade
- courgette fritti
- Avgolemono saltsa - ei-citroensaus
- Aros de Cebolla - Gefrituurde uienringen
- Spaghetti al Ranceto
Sófrito - gestoofde kalfskarbonades
Sófrito
gestoofde kalfskarbonades
Ingrediënten:
1250 gr karobonades (kalf)
6 teentjes knoflook
300 ml water
7 eetl olijfolie
4 eetl wijnazijn
6 eetl bloem
4 takjes peterselie
Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en hak de peterselie fijn. Bestrooi het vlees met de bloem. Verhit in een pan de olie en bak het vlees bruin. Voeg dan de knoflook, de azijn, de peterselie en het water toe en laat het geheel afgesloten voor 1 uur sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
gestoofde kalfskarbonades
Ingrediënten:
1250 gr karobonades (kalf)
6 teentjes knoflook
300 ml water
7 eetl olijfolie
4 eetl wijnazijn
6 eetl bloem
4 takjes peterselie
Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en hak de peterselie fijn. Bestrooi het vlees met de bloem. Verhit in een pan de olie en bak het vlees bruin. Voeg dan de knoflook, de azijn, de peterselie en het water toe en laat het geheel afgesloten voor 1 uur sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.