1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Fassoelátha
kruidige kip met rijst in bouillon

Ingrediënten;
75 gr rijst
1 sjalot
3 eetl olie
1 courgette
2 stengels bleekselderij
440 gr tomaten
750 ml kippenbouillon
150 gr kipfilet
1 eetl oregano, fijngehakt
250 gr witte bonen
1 theel zout
1 theel peper
water

garnering:
1 takje peterselie, fijngehakt

Bereiding:
Snijd de kip in reepjes, de bleekselderij in plakjes, de courgette in blokjes en de sjalot fijn. Pureer de tomaten. Kook de rijst in het water gaar. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalot voor 2 minuten. Voeg dan de bleekselderij en de courgette toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de tomaten, de bouillon en de oregano toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes laten koken. Verhit in een pan de olie en bak de kip in 5 minuten bruin. Voeg de kip met de bonen, het zout en de peper toe aan de bouillon en kook dit 5 minuten.
Vul timbaaltjes met rijst en zet deze in een soepbord. Schep de soep erom heen en bestrooi het met peterselie. Serveer.

wie is online

We have 13 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2468119