1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kotópoulo Kapamá
Gestoofde kip

ingrediënten:
1500 gr kip
125 ml witte wijn (Peza Tsantali)
7 eetl boter
2 theel zout
3 sjalotten
1/2 theel peper
500 gr tomaten

Bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken. Hak de tomaten fijn en snijd de sjalotten fijn. Verhit in een pan de boter. Voeg de kip toe en bak deze goudbruin. Schep de kip uit de pan. Voeg de sjalotten toe en bak deze voor 2 minuten/ Dan de tomaten, de wijn, de peper en het zout toevoegen en voeg dan de kip toe. Laat het geheel zachtjes afgesloten sudderen totdat de kip gaar is geworden en de saus is ingedikt.

wie is online

We have 31 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2280512