1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
Afelia
Varkensvlees in wijn

Ingrediënten:
1000 gr karbonades
500 ml rode droge wijn
7 eetl olie 
1 theel zout 
1 theel peper 
2 eetl ketumbar
water

Bereiding:
Snij het vlees in reepjes en marineer dit met de wijn voor 12 uur. Laat uitlekken en houd 250ml marinade achter. Bestrooi het vlees met het zout, de peper en de ketumbar. Verhit in een pan de olie en bak het vlees goudbruin. Voeg de marinade toe en laat het geheel afgedekt zachtjes voor 1 uur sudderen.

wie is online

We have 12 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2455338