1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Arni Xydato
gebakken lamsbout

Ingrediënten:
1000 gr lambsbout
5 teentjes knoflook
1 theel zout
1 theel peper
8 eetl olijfolie
6 eetl bloem
4 eetl azijn
50 gr boter

Bereiding;
Snijd het vlees in plakken en de knoflook fijn. Wentel het vlees door de bloem. Verhit in een pan de olijfolie en de boter en bak het vlees goudbruin. Meng de knoflook met het zout, de peper en de azijn en voeg de boter uit de pan toe. Meng het geheel met 1 eetl bloem tot een saus en voeg dit bij het vlees en laat het zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden.

wie is online

We have 31 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2468130