1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Kotópoulo piláfi
Kip met rijst


Ingrediënten:
1 kip
2 sjalotjes
500 gr rijst
1500 gr tomaten
1000 ml water
1 eetl zout
1 theel peper
100 gr boter

Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Ontvel de tomaten en snijd deze fijn. Snijd de sjalotjes fijn. Verhit in een pan de boter en bak hierin de kip met de sjalotjes bruin. Voeg dan de tomaten, het zout, de peper en 125 ml water toe en laat dit 45 minuten sudderen. Dan de rijst en de rest van het water toevoegen en het geheel laten sudderen totdat de rijst gaar is.

wie is online

We have 35 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2468133