1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Moscari stifado
kalfsvlees met uien


Ingrediënten:
1000 gr kalfslvees
1500 gr sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 ui
3 eetl wijnazijn
500 gr tomaten
1 laurierblad
1/2 theel zout
12 peperkorrels
water
olie

bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de ui fijn. Ontvle de tomaten en snijd deze in stukjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak hierin het ui glazig. Voeg dan het vlees toe en braad dit rondom bruin. Dan het zout, de peper, de azijn, de knoflook, de laurier en de tomaten toevoegen en 1 minuut bakken. Vervolgens zoveel water toevoegen dat het vlees niet niet onder staat en laat het geheel zachtjes stoven.
Maak de sjalotjes schoon en bestrooi deze met zout. Verhit in een pan voldoende olie en bak de slajotjes rondom bruin en gaar. Voeg deze bij het vlees en laat nog 10 minuten meesudderen en serveer.

wie is online

We have 75 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2456719