1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Glikathia
Zwezerik van lam of kalf


Ingrediënten:
500 gr zwezerik
50 gr bloem
zout en peper naar smaak
1 eetl koriander, gehakt
olijfolie
water

Bereiding:
Maak de zwezerik schoon en laat dit tenminste 90 minuten in zout water staan. Speol daarna de zwezerik af. Verhit in een pan het water en voeg de zwezerik toe voor 1 minuut. Schep de zwezerik uit de pan en laat deze afkoelen. Snijd de zwezerik in plakjes en wentel deze door de bloem.
Verhit in pan de olie en bak de zwezerik goudbruin. Bestrooi het daarna met zout en peper en de koriander.

wie is online

We have 37 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2468109