Laatst gelezen
- Gemarineerde feta
- Knoflookdip
- Arni me kolokithia - Gesmoord lamsvlees met courgettes
- Aros de Cebolla - Gefrituurde uienringen
- Trota alla Valdostana - forel
- Boquerones fritos - Gefrituurde ansjovis
- Saganaki - gebakken feta
- Kotopitta - Kippenpastei
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Stifado - stoofschotel met rundvlees
Soulva chirini - Cypriaans varkensvlees
Soulva chirini
Cypriaans varkensvlees
Ingrediënten:
1 varkenshaas
5 eetl olijfolie
5 eetl citroensap
10 jeneverbessen
1 eetl oregano
zout en peper naar smaak
bereiding:
Plet de jeneverbessen en snijd het vlees in dikke plakjes. Meng de ingrediënten door elkaar en laat dit tenminste 3 uur marineren. Rijg het vlees aan spiesjes en rooster deze boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar.