1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Spanakopita 
spinazietaart

Ingrediënten:
750 gr spinazie
3 sjalotten
75 ml melk
6 takjes peterselie
6 takjes dille
4 eetl boter
2 eieren
175 gr feta
1 theel peper
1/2 theel zout
6 fyllo vellen

Bereiding:
Hak de peterselie en de dille fijn. Snijd de sjalotten fijn. Klok de eieren op en snijd de feta in stukken. Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotten voor 2 minuten. Vervolgens de spinazie, de peterselie, de dille, de peper en het zout toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Meng de melk erdoor en laat het afkoelen. Dan de eieren en de feta er door mengen.
Vet een overschaal in en de fyllovellen erin. Schep het spinazie mengsel erop en dek het af met de overige fyllovellen. Sprenkel het met gesmolten boter en bak het vervolgens in 45 minuten gaar. Laten afkoelen en serveer.

wie is online

We have 14 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2389379