User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Avgha vrasta me jemisi
gevulde eieren uit Cyprus

Ingrediënten:
8 hardgekookte eieren
8 ansjovisfilets
50 gr feta
2 theel kappertjes
6 eetl olijfolie
1/2 citroen, sap
1 eetl dragonazijn
1/4 theel mosterdpoeder
zout naar smaak

garnering:
1 takje peterselie, gehakt

Bereiding:
Pel de eieren en halveer deze. Meng de dooiers met de ansjovis en de feta tot een glad mengsel. Hak de kappertjes fijn en meng dit met de olie, het citroensap, de azijn, de mosterdpoeder en het zout door de dooiers. Schep de massa terug in de eieren en bestrooi deze met de peterselie.

who is online

We have 149 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: grieks.kokkieblanda.nl

statistics

Articles View Hits
4508070