1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Artisjokken met dipsausjes

Ingrediënten:
8 artisjokken
1 1/2 citroenen, sap
1 1/2 citroenen
zout naar smaak
2 bosjes basilicum
600 gr Griekse yoghurt
peper naar smaak
1/4 theel suiker
150 gr tarama
1/4 theel cayennepeper 
water

bereiding:
Maak de artisjokken schoon en verwijder de buitenste blaadjes en de onderkant van de steel. Snijd de citroenen in schijfjes. Besprenkel de artisjokken met het citroensap. Verhit en water in een pan en voeg de atisjokken toe en laat deze 10 minuten koelen. Daarna afgieten en af laten koelen. Pluk de basilicum blaadjes en snijd deze fijn. Meng dit met 400 ml yoghurt, het citroensap, het zout, de peper en de suiker tot een saus. Meng de 200 ml yoghurt met de tarama, het zout, de cayennepeper en 1 eetl citroensap tot een saus. Snijd de artisjokken doormidden en serveer deze met de schijfjes citroen en beide dipsausen.

wie is online

We have 33 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2502913