Laatst gelezen
- Salata Angouri - Komkommersalade
- Yayla çorbasi- Anatolische soep met yoghurt
- Kotopoulo Kanela - Kip met kaneel
- Brodetto di San Benedetto del Tronto
- Pomodori alle erbe
- Koukia yiachni - Gestoofde tuinbonen
- Filetto di maiale al Chianti - Varkensvlees met Chianti
- Balik Bugulamasi - stoofpotje van vis
- Cavolfiore alla pizzaiola - Bloemkool alla pizzaiola
- Arni a la chasapa - Gesmoorde lamskoteletten
Gevulde nectarines met forel
Gevulde nectarines met forel
Ingrediënten:
4 nectarines
9 eetl citroensap
250 gr gerookte forelfilets
1 komkommer
2 lente-uitjes
3 eetl olijfolie
3 eetl sinaasappelsap
1/2 theel peper
1/2 theel zout
Bereiding:
Snijd de nectarines doormidden en verwijder de pit. Besprenkel de nectarines met 4 eetl citroensap. Snijd de vis in kleinde stukjes. Ontpit de komkommer en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de lenteuitjes in kleine ringetjes. Meng de olie, de sinaasappelsap en de citroensap samen met het zout en de peper. Meng dan de vis, de komkommer en de lenteuitjes erdoor en vul de necatrines met dit mengsel.
Ingrediënten:
4 nectarines
9 eetl citroensap
250 gr gerookte forelfilets
1 komkommer
2 lente-uitjes
3 eetl olijfolie
3 eetl sinaasappelsap
1/2 theel peper
1/2 theel zout
Bereiding:
Snijd de nectarines doormidden en verwijder de pit. Besprenkel de nectarines met 4 eetl citroensap. Snijd de vis in kleinde stukjes. Ontpit de komkommer en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de lenteuitjes in kleine ringetjes. Meng de olie, de sinaasappelsap en de citroensap samen met het zout en de peper. Meng dan de vis, de komkommer en de lenteuitjes erdoor en vul de necatrines met dit mengsel.