Laatst gelezen
- Sauté di Vongole - gebakken mosselen
- Spanaki - spinazie uit de oven
- Moscharaki - In wijn gestoofd kalfsvlees
- Sjisj-kebap
- Bocaditos de Cabrales - Gefrituurde kaasballetjes
- Bamies Kries - Okrasalade
- Salsa di noci
- Dolmades - gevulde wijnbladeren
- Tagliolini alla carbonara
- Mucver 1 - Courgettepannekoekjes
Tirakia Tighanita - Kaasballetjes
Tirakia Tighanita
Kaasballetjes
Ingrediënten:
2 eiwitten
250 gr geraspte kefalotiri
1/2 theel peper
olijfolie
bereiding:
Klop de eiwitten stijf en meng hierdoor de kaas, het zout en de peper. Vorm van de massa kleine balletjes. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudgeel en laat deze uitlekken op keukenpapier. Serveer.
Kaasballetjes
Ingrediënten:
2 eiwitten
250 gr geraspte kefalotiri
1/2 theel peper
olijfolie
bereiding:
Klop de eiwitten stijf en meng hierdoor de kaas, het zout en de peper. Vorm van de massa kleine balletjes. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudgeel en laat deze uitlekken op keukenpapier. Serveer.