Laatst gelezen
- Sófrito - gestoofde kalfskarbonades
- Pirinç çorbasi - rijst soep
- Garidhes Saganaki - Gegratineerde garnalen in tomaten-roomsaus
- Carne estofado a la Asturiana
- Pesce spada o Tonno alla marinara
- Pastitsátha - Gestoofd kalfsvlees met macaroni
- Kochilia Elinika - St-Jacobs-schelp
- Etli Kuru Fasulye - witte bonen met lamsvlees
- Grigliata di Cervo
- Cacik- yoghurt met komkommer en knoflook
Kalamarakja - gebakken pijlinktvisjes
Kalamarakja
gebakken pijlinktvisjes
Ingrediënten;
1000 gr pijlinktvisjes
250 ml olijfolie
2 citroenen, sap
5 eetl bloem
1/2 theel zout
1 theel peper
Bereiding:
Maak de inktvisjes schoon. Meng het zout en de peper door de bloem. Wentel de inktvis door de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de inktvis goudbruin en gaar. Besprenkel de inktvis met het citroensap en serveer.
gebakken pijlinktvisjes
Ingrediënten;
1000 gr pijlinktvisjes
250 ml olijfolie
2 citroenen, sap
5 eetl bloem
1/2 theel zout
1 theel peper
Bereiding:
Maak de inktvisjes schoon. Meng het zout en de peper door de bloem. Wentel de inktvis door de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de inktvis goudbruin en gaar. Besprenkel de inktvis met het citroensap en serveer.