Laatst gelezen
- Cacik- yoghurt met komkommer en knoflook
- Sirena na skara - geroosterde kaas
- Kakavia - vissoep
- Fasulye piyazi - Witte bonen salade
- Pilaki - gedroogde wittebonen in saus
- Lachano Aspro - Witte kool salade
- courgette fritti
- Avgolemono saltsa - ei-citroensaus
- Aros de Cebolla - Gefrituurde uienringen
- Spaghetti al Ranceto
Kochilia Elinika - St-Jacobs-schelp
Kochilia Elinika
St-Jacobs-schelp
Ingrediënten:
1 aubergine
3 tomaten
1 paprika
5 eetl olijfolie
2 teentjes knoflook
2 eetl tomatenketchup
1/4 theel zout
1/4 theel peper
250 gr St-Jacobsschelpen
garnering:
3 takjes dille, gehakt
bereiding:
Snijd de aubergine, de tomaten en de paprika in blokjes. Verhit in een pan de olie en voeg de aubergine, de tomaten en de paprika toe en bak dit 5 minuten. Dan de knoflook, de ketchup, het zout en de peper toevoegen en kort bakken. Snijd het vlees in stukjes en voeg dit toe en bak het geheel nog 3 minuten totdat het gaar is geworden. Schep het mengsel in de schelpen en bestrooi het met de dille en serveer.
St-Jacobs-schelp
Ingrediënten:
1 aubergine
3 tomaten
1 paprika
5 eetl olijfolie
2 teentjes knoflook
2 eetl tomatenketchup
1/4 theel zout
1/4 theel peper
250 gr St-Jacobsschelpen
garnering:
3 takjes dille, gehakt
bereiding:
Snijd de aubergine, de tomaten en de paprika in blokjes. Verhit in een pan de olie en voeg de aubergine, de tomaten en de paprika toe en bak dit 5 minuten. Dan de knoflook, de ketchup, het zout en de peper toevoegen en kort bakken. Snijd het vlees in stukjes en voeg dit toe en bak het geheel nog 3 minuten totdat het gaar is geworden. Schep het mengsel in de schelpen en bestrooi het met de dille en serveer.