1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kochilia Elinika
St-Jacobs-schelp

Ingrediënten:
1 aubergine 
3 tomaten 
1 paprika 
5 eetl olijfolie
2 teentjes knoflook
2 eetl tomatenketchup 
1/4 theel zout
1/4 theel peper
250 gr St-Jacobsschelpen

garnering:
3 takjes dille, gehakt

bereiding:
Snijd de aubergine, de tomaten en de paprika in blokjes. Verhit in een pan de olie en voeg de aubergine, de tomaten en de paprika toe en bak dit 5 minuten. Dan de knoflook, de ketchup, het zout en de peper toevoegen en kort bakken. Snijd het vlees in stukjes en voeg dit toe en bak het geheel nog 3 minuten totdat het gaar is geworden. Schep het mengsel in de schelpen en bestrooi het met de dille en serveer.

wie is online

We have 27 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2280509