1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Kotosoupa avgolemono
kippensoep met ei-citroensaus


Ingrediënten:
1 hele kip
1500 ml water
2 uien
2 wortelen
1 stengel selderij
10 peperkorrels
1 laurierblad
zout naar smaak
300 gr rijst

bereiding:
Hak de uiene, de wortelen en de selderij fijn. Verhit in een pan het water en voeg de kip, de uien, de wortelen, de selderij, de peper, het laurierblad en het zout toe en laat het geheel 90 minuten sudderen. Haal de kip uit de pan het snijd het vlees klein. Voeg dit samen met de rijst weer toe en laat het nog 20 minuten zachtjes koken. Meng de avgolemomosaus (zie recept) door de soep en serveer.

wie is online

We have 68 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2456712