1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Mayiritsa
paassoep


Ingrediënten:
1500 ml water
500 gr lamsvlees
45 gr boter
1 bosje wortelen
1 bosje dille
2 eetl peterselie, gehakt
1 eetl munt, gehakt
1 theel zout
peper naar smaak
100 gr rijst
3 eieren
2 citroenen, sap

Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en hak de wortelen en de dille fijn. Verhit in een pan de boter en voeg het vlees, de wortelen, de peterselie, de munt en de dille toe en bak dit voor 3 minuten. Voeg dan het water en het zout en peper toe en laat het geheel 60 minuten zachtjes sudderen. Dan de rijst toevoegen en dit nog 15-20 minuten late koken. Klop de eieren op en meng dit met het citroensap en wat soep en meng dit door de soep en serveer.

wie is online

We have 194 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2353045