1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Asparagi in salsa bolzanina


Ingrediënten:
1200 gr. asperges
1,5 eetl boter
1 theel suiker
2 eieren
2 eetl wijnazijn
1 eetl mosterd
5 eetl olijfolie
zout naar smaak
water

Bereiding:
Maak de asperges schoon en kook deze voor 15 minuten in water met wat zout, de boter en de suiker. Kook de eieren hard en prak deze fijn. Meng door de eieren de azijn, de mosterd en de helft van de olie. Leng de asperges op een schaal en besprekel deze met de rest van de olie en schenk de saus erover en serveer.

wie is online

We have 252 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2465852