Laatst gelezen
- Dügün çorbasi - bruiloftsoep
- Carne estofado a la Asturiana
- Cevizli Havuç Salatasi - Wortel-walnotensalade
- Pilaki - gedroogde wittebonen in saus
- Chirino Me Prassa - varkenslvees met prei
- Dolmadakia - gevulde wijnbladeren
- Lamsschenkels met artichokken 2
- Çoban salatasi - Herderssalade
- Albondigas - gehaktballetjes
- Creoli alla Molisana - Pasta met spek
Asparagi in salsa bolzanina
Asparagi in salsa bolzanina
Ingrediënten:
1200 gr. asperges
1,5 eetl boter
1 theel suiker
2 eieren
2 eetl wijnazijn
1 eetl mosterd
5 eetl olijfolie
zout naar smaak
water
Bereiding:
Maak de asperges schoon en kook deze voor 15 minuten in water met wat zout, de boter en de suiker. Kook de eieren hard en prak deze fijn. Meng door de eieren de azijn, de mosterd en de helft van de olie. Leng de asperges op een schaal en besprekel deze met de rest van de olie en schenk de saus erover en serveer.