User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Caponata


Ingrediënten:
2 aubergines
500 gr tomaten
2 sjalotjes
1 eetl kappertjes
4 eetl wijnazijn
1 eetl suiker
3 stengels bleekselderij
50 gr olijven
zout en peper naar smaak
olijfolie

Bereiding:
Snijd de aubergines in stukjes en bestrooi deze met zout en laat het tenminste 1 uur uitlekken en spoel daarna af. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Ontvel de tomaten en hak deze fijn. Snijd de bleekselderij in kleine stukjes,
Verhit in een pan de olie en bak de aubergines rondom bruin en schep deze eruit. Voeg dan de sjalotjes toe en bak deze voor 3 minuten. Dan de tomaten met het zout en peper toevoegen en zachtjes 15 minuten sudderen. Vervolgens de kappertjes, de suiker, de bleekselderij, de olijven en de azijn toevoegen en het geheel nog 15-20 minuten zachtjes laten sudderen. Schep vervolgens de aubergines erdoor en laat het geheel langzaam koud worden.

who is online

We have 44 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: grieks.kokkieblanda.nl

statistics

Articles View Hits
4529344