1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Carciofi alla romana


Ingrediënten:
4 artisjokken
2 citroenen, sap
3 teentjes knoflook
2 sjalotten
1 bosje peterselie
fijngesneden munt
50 gr zwarte olijven
1000 ml olijfolie
250 ml bouillon
100 gr paneermeel
zout en peper naar smaak

bereiding:
Maak de artisjokken schoon en snijd deze doormindden. Leg de artisjokken in water met het citroensap. Snijd de knoflook, de sjalotjes, de peterselie en de olijven fijn. Verhit 3 eetl olie in een pan en fruit de knoflook, de sjalotjes voor 3 minuten en voeg dan de peterselie, de munt, de olijven, het paneermeel en het zout en peper toe en meng dit.
Vul de artisjokken met het mengsel en leg deze in een ovenschaal. Meng de olie met de bouillon en giet deze over de artisjokken totdat deze 1/3 onderstaan. Bak de artisjokken in 30 minuten gaar in een oven op 180gr.

wie is online

We have 154 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2222782