Laatst gelezen
- Dolmadakia - gevulde wijnbladeren
- Flamenquin Cordobes - varkensvleesrolletje met ham en knoflook
- Aceitunas fritas - Gebakken olijven
- Pilav
- Bocaditos de Cabrales - Gefrituurde kaasballetjes
- Biber Ve Patlican Dolmasi - Gevulde pepers en tomaten
- Kuzu Etli Bamya - Lamsvlees met okra
- Glikathia - Zwezerik van lam of kalf
- Charides - Garnalen
- Burrida - vissoep
Cavolfiore alla pizzaiola - Bloemkool alla pizzaiola
Cavolfiore alla pizzaiola
Bloemkool alla pizzaiola
Ingrediënten:
1 bloemkool
12 olijven
440 gr gepelde tomaten
1 theel kappertjes
3 eetl olijfolie
zout naar smaak
1 rawit
2 teentjes knoflook
1 eetl oregano
water
Bereiding:
Kook de bloemkool in water gaar en verdeel deze dan in roosjes. Hak de tomaten, de knoflook en de rawit fijn. Verhit in een pan de olie en fruit hierin de knoflook en de rawit voor 1 minuut. Voeg dan de tomaten, de kappertjes, de onlijven toe en laat dit zachtjes sudderen tot vrijwel het vocht verdampt is. Voeg dan de bloemkool toe en nog een paar minuten zachtjes laten sudderen. Bestrooi en oregano en serveer