Laatst gelezen
- Bruschetta al pomodoro
- Scaloppine al marsala - Kalkoen met marsala
- Chuletas de cordero marinadas - Gemarineerde lamskoteletjes
- Pesto alla genovese
- Arroz con cordero - rijst met lamsvlees
- Fusilli alla Carbonara
- Imam bayildi - Aubergine in olijfolie
- Fakes Soepa - linzensoep
- Kiymali Cep Böregi - bladerdeeg rolletjes met gehakt
- Kotopitta - Kippenpastei
Patate al forno
Patate al forno
Ingrediënten:
600 gr aardappelen
1 lepel olijfolie
1 theel zeezout
1 theel peper
3 teentjes knoflook
2 takjes rozemarijn
1 takje tijm
bereiding:
Snijd de aardappen in de lengte in repen en wrijf deze in met olie. Hak de rozemarijn, de tijm en de knoflook fijn en meng dit met de peper en het zout. Bestrooi de aardappelen met dit mengsel en bak deze daarna voor 30 minuten in de oven op 180gr.