Laatst gelezen
- Kabak Dolmasi - gevulde courgette
- Bruine bonensalade
- Sebzeli piring pilavi - Rijstschotel met krenten en noten
- Patlican Dolma - gevulde aubergines
- Kotópoulo lemonáto - Kip met citroen
- Mucver 1 - Courgettepannekoekjes
- Canederli
- Artisjokken met dipsausjes
- Koto soepa - Kippensoep
- Yogurtlu Patlican Salatasi - aubergine salade met yoghurt
Peperonata
Peperonata
Ingrediënten:
3 tomaten
6 gekleurde paprika's
3 teentjes knoflook
2 theel oregano
11 blaadjes basilicum
zout naar smaak
2 sjalotjes
4 eetl olijfolie
bereiding:
Snijd de sjalotjes in ringen, de knoflook fijn en de tomaten en paprika's in reepjes. Hak de basilicum grof. Verhit in een pan de olie en fruit hierin de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat dit 30 minuten zachtjes sudderen.