1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Bagnet verde


Ingrediënten:
175 gr bladpeterselie
25 gr munt
3 ansjovisfilets
1 eetl kappertjes
4 augurken
4 eetl paneermeel
2 eidooiers
3 teentjes knoflook
3 eetl azijn
1 eetl suiker
zout en peper naar smaak
150 ml olijfolie

bereiding:
Kook de eieren hard. Hak de peterselie, de munt en de knoflook fijn. Snijd de ansjovis, de kappertjes, de augurken en de eieren fijn en meng dit met de paneermeel, de knoflook, de azijn en het zout en peper. Meng vervolgens de olie erdoor en pureer of klop dit tot een dikke saus.

wie is online

We have 23 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2524939