Laatst gelezen
- Risotto con asparagi
- Biber Ve Patlican Dolmasi - Gevulde pepers en tomaten
- Creoli alla Molisana
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Bistecche alla cipolla - biefstuk met ui
- Witte bonen met gehakt
- Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
- Coniglio al limone - Konijn met citroen
- Omeletta me patates
- Scaloppine al marsala - Kalkoen met marsala
Overige
Pesto alla genovese
Pesto alla genovese
Ingrediënten:
5 bosjes basilicum
4 teentjes knoflook
50 gr pijnboompitten
1/2 theel zeezout
25 gr geraspte pecorino
25 gr geraspte grana padano
3 eetl olijfolie
bereiding:
Hak de basilicum en de knofllok zeer fijn. Wrijf of maal dit samen met het zout, de pijnboompitten, de kaas en de olijfolie tot een saus.