1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Risotto alla Milanese


Ingrediënten:
400 gr rijst
100 gr boter
3 sjalotjes
500 mlwitte wijn
1000 ml bouillon
3 draadjes saffraan
100 gr pecorino, geraspt
zout naar smaak

bereiding:
Snijd de sjalotjes fijn. Verhit in een pan de helft van de boter en fruit hierin de sjalotjes voor 4 minuten. Voeg dan de rijst toe en bak dit 2 minuten mee. Dan de wijn toevoegen en pas als de wijn is opgenomen de bouillon beetje bij beetje toevoegen. Los de saffraan op is wat water en voeg dit toe. Meng de boter en de kaas er door en serveer.

wie is online

We have 90 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2374942