1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Creoli alla Molisana


Ingrediënten:
350 gr pasta creoli
75 gr spek
3 sjalotjes
1 peperoncino / rawit
2 teentje knoflook
50 gr pecorino, gerapst
40 gr olijfolie
zout en peper naar smaak
2 eetl water

bereiding:
Snij de sjalotjes, de knoflook, de rawit en de spek fijn. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalotjes, de knoflook, de rawit en het spek voor 3 minuten. Voeg het water toe en laat dit 10 minuten zachtjes stoven.
Kook de pasta gaar en meng de saus samen met de peper en zout erdoor en bestrooi het met de kaas.

wie is online

We have 30 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2468129