1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Conchiglione
gevulde pastaschelpen


ingrediënten:
250 gr conchiglione (grote pastaschelpen)
paneermeel
50 gr Parmezaanse kaas
water

ingrediënten vulling:
600 gr gehakt
2 uien
2 eierdooiers
2 eetlepels paneermeel
zout, peper, oregano naar smaak
2 eetl olie

ingrediënten saus:
75 gr boter
50 gr bloem
500 ml melk
500 ml groente bouillon
500 gr gepelde tomaten
zout, peper naar smaak

bereiding:
Snijd de uien fijn. Verhit in een pan de ile en bak de uien voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt samen met de kruiden toe en bak dit rul en laat dit afkoelen. Voeg dan de eierdooiers en het paneermeel toe. Kook de schelpen in het water voor 5 minuten en laats deze uitlekken. Vul de schelpen met het gehaktmengsel.
Smelt in de pan de boter en voeg de ingrediënten voor de saus toe en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen.
Leg de schelpen in een ovenschaal en giet de saus erover en strooi de paneermeel en de kaas erover. Bak de schelpen in de oven op 200 gr in 20 minuten gaar.

wie is online

We have 17 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2468166