1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Torta di riso e spinaci


Ingrediënten:
500 gr spinazie 
250 gr arboriorijst
zout
2 sjalotjes
1 eetl olijfolie
25 gram boter
3 eieren
4 eetl parmezaanse kaas
1/4 theel peper
1/8 theel nootmuskaat
water

bereiding:
Was de spinazie en breng deze met het aanhangende water aan de kook. Wanneer de spinazie gaat slinken giet deze af en laat uitlekken. Hak de spinazie fijn. Kook vervolgens de rijst in wat met zout voor 10 minuten. Mengd vervolgens de spinazie erdoor en laat het geheel uitlekken.
Snijd de sjalotjes fijn en klop de eieren op. Verhit in pan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Meng vervolgens alle ingrediënten goed door elkaar en vul met het mengsel een taartvorm. Bak de taart voor 25 minuten in een oven op 200gr goudbruin.

wie is online

We have 84 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2241597