1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Cannelloni alla Laziale


Ingrediënten:
de pasta:
400 gr bloem
4 eieren
1/2 theel zout
2 eetl olijfolie

de saus:
400 ml vleesragout (zie recept)
50 gr boter
75 gr Parmigiano, geraspt

de vulling:
250 gr rundergehakt
50 gr rauwe ham
50 gr boter
200 gr tomaten
20 gr gedroogde funghi porcini
1 kleine wortel
2 sjalotjes
1 kleine prei
125 ml witte wijn
1 eetl bloem
zout en peper naar smaak
1/8 theel nootmuskaat
3 eetl olijfolie

bereiding:
Kneed van de ingrediënten voor de paste een soepel deeg en laat dit 10 minuten rusten. Rol het daarna gelijkmatig en zon dun mogelijk uit en snijd deze daarna in vierkanten of rechthoeken. Verhit in een pan het water en kook het deeg al dente. Verwarm de ragout.

Snijd de sjalotjes, de prei, de wortel, de porcini en de ham fijn. Ontvel de tomaten en hak deze fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de prei, de wortel, de porcini en de ham voor 5 minuten. Voeg dan de wijn, de bloem en de tomaten toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus gebonden is.Breng op smaak met het zout, peper en nootsmuskaat.

Schep wat van de vulling op het deeg en rol deze op en leg in een schaal. Schep wat ragout over de rolletjes en bestrooi met kaas. Herhaal. Bak het geheel voor 15 minuten in de oven op 190gr.

wie is online

We have 54 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2304293