1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Sagne e cicerchie


Ingrediënten:
500 gr bloem
2000 ml water water
600 gr linzen
75 gr prosciutto
350 gr tomaten
1 bosje basilicum
1 bosje peterselie
3 teentjes knoflook
2 ui
2 rawits
150 ml olijfolie
zout naar smaak

bereiding:
Snijd de knoflook, de uien, de rawits, de basilicum en de peterselie fijn en de prociutto in blokjes. Verhit in een pan het water en voeg de linzen toe met het zout en kook deze voor 30 minuten. Kneed de bloem met het water en zout tot een deeg en laat dit 30 minuten rusten. Snijd vervolgens van dit deeg kleine balletjes.
Verhit in een pan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook, de rawits, de prociutto voor 4 minuten. Voeg dan de tomaten, de peterselie en de basilicum toe en laat dit 15 minuten sudderen. Voeg dit samen met het deeg toe aan de linzen en kook dit zachtjes gaar.

wie is online

We have 110 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2313369