1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Zuppa Pavese
soep


ingrediënten:
2 eetl olijfolie
4 sneetjes ciabatta
4 eetl Parmezaanse kaas
1250 ml kip- of runderbouillon
4 eieren

Bereiding:
Verwarm de bouillon totdat deze vrijwel kookt. Rasp de kaas. Verhit in een koekepan de olie en bak hierin de ciabatta goudbruin. Verdeel het brood daarna over 4 kommen of borden en strooi daar de kaas over. Breek boven elk sneetje een ei maar laat de dooier wel heel. Schenk daarna voorzichtig de bouillon over het ei zodat deze stolt en serveer.

wie is online

We have 55 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2353693