1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Brodetto di San Benedetto del Tronto


Ingrediënten:
1500 gr vis en zeevruchten
2 sjalotjes
750 gr tomaten
1 rode rawit
1500 ml visbouillon (zie recept)
225 ml witte wijn
1/2 theel zout
olijfolie
geroosterd brood

bereiding:
Maak de vis en zeevruchten schoon. Snijd de sjalotjes en de rawit fijn en hak de tomaten fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 2 minuten en voeg dan de rawit, de tomaten, het zout en de bouillon toe en laat het 15 minuten zachtjes koken. Voeg dan de vis en de zeevruchten toe gevolg door de wijn en laat het nog 25 minuten zachtjes sudderen. Serveer het met het geroosterde brood.

wie is online

We have 60 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2427226