1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 2 / 5

Star ActiveStar ActiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Triglie alla ligure


Ingrediënten:
4 rode ponen
300 ml witte wijn
100 gr zwarte olijven
5 teentjes knoflook
2 citroenen
1/2 theel zout
7 eelt olijfolie

garnering:
4 eetl gehakte peterselie

bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de olijven en de citroen in partje. Leg de vissen in een schaal en giet de olie, de wijn, het zout, de olijven, de knoflook en de citroen erover en bak deze voor 20-25 minuten in een ove op 180gr. Strooi de peterselie erover en serveer.

wie is online

We have 61 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2427227