Laatst gelezen
- Lomo de cerdo a la cerveza - varkenslende in het bier
- Adobo de cerdo - varkensvlees
- Firinda Domates - Gestoofde tomaten
- Mucver 2 - gebakken courgettekoekjes
- Chuletas de cordero marinadas - Gemarineerde lamskoteletjes
- Kotópoulo Kapamá - Gestoofde kip
- Kotópoulo piláfi - Kip met rijst
- Stifado - stoofschotel met rundvlees
- Moshári psitó katsarólas - gebraden kalfsvlees
- Brasato al barolo
Sauté di Vongole - gebakken mosselen
Sauté di Vongole
mosselen
Ingrediënten:
4000 gr mosselen
5 teentjes knoflook
1 bosse platte peterselie
1 theel peper
1/5 theel zout
3 eetl olie
Bereiding:
Maak de mosselen schoon en snijd de peterselie en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de mosselen en de peper en het zout toe. Bak de mosselen (met afgesloten pan) totdat alle schelpen zijn geoppend (regelmatig schudden) en voeg dan de peterselie toe en serveer.