1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Sarde a Beccaficu


Ingrediënten:
1000 gr sardines
25 gr rozijnen
25 gr pijnboompitten
3 teentjes knoflook
2 eetl kappertjes
15 gr koriander
2 eetl pecorino, geraspt
4 laurierblaadjes
100 gr vers wit broodkruim / paneermeel
5 eetl olijfolie
2 eetl sinaasappelsap
zout en peper
cocktailprikkers

bereiding:
Maak de vissen schoon en verwijder de ruggegraat en snijd de knoflook, de kappertjes en de koriander fijn. Verhit in een pan 3 eelt olie en bak hierin de broodbruim, de pinboompitten, de koflook, de kapertjes, de koriander en de rozien voor 3 minuten. Schep dit in een kom en meng het zout en peper en de pecorino erdoor.
Bestrooi de vissen met zout en peper naar smaak. Schep wat van het mengsel in een vis en rol deze op het zet het vast met coctailprikkers. Leg de vissen in een schaal en besprenkel deze met de olie en de sinaasappelsap. Bak de vissen in 25 minuten gaar in een oven op 200gr.

wie is online

We have 70 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2427235