1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Pesce spada o Tonno alla marinara


Ingrediënten:
4 zwaardvis- of tonijnmoten ca. 150 gram per stuk
375 gr tomaten
75 gr pitloze zwarte olijven
1 eetl kappertjes
10 blaadjes basilicum
2 eetl paneermeel
3 eetl olijfolie
zout en peper naar smaak

bereiding:
Ontvel de tomaten en snijd deze fijn. Snijd de olijven in partjes en haj de basilicum grof. Vet een ovenschaal in met de olie en leg de vis erin. Bestrooi de vis met de tomaten, de olijven, de kappertjes en de basilicum en besprenkel het met olijfolie, zout en peper en daarna met de paneermeel. Bak de vis gaar in 25 minuten in de oven op 240gr.

wie is online

We have 70 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2458529